PSG pripeljal zvezdniško okrepitev

Foto: Epa
Foto: Epa
Nizozemski vezist je podpisal pogodbo do leta 2024.
Oglej si celoten članek

Pariški nogometni klub PSG je sporočil, da je sklenil pogodbo z Nizozemcem Georginiom Wijnaldumom. Ta bo po petih sezonah pri Liverpoolu konec junija postal prost igralec, s Parižani pa se je dogovoril za pogodbo do leta 2024.

Paris Saint-Germain je tako s podpisom pogodbe s 30-letnim vezistom, ki je tudi član reprezentance oranžnih za bližnje evropsko prvenstvo, prehitel Barcelono. Ta je bila prav tako v igri za podpis pogodbe, a se je nazadnje nekdanji član Feyenoorda, PSV Eindhovna, Newcastla in Liverpoola odločil za Pariz.

"Podpis pogodbe s PSG je zame nov izziv. Prihajam v eno najboljših ekip v Evropi, rad bi se dokazal in prispeval svoj delež v tem ambicioznem projektu," je za spletno stran kluba dejal Wijnaldum.

Wijnaldum, ki je v zadnjih petih sezonah z Liverpoolom osvojil ligo prvakov leta 2019 in naslov prvaka v Angliji v lanski sezoni, je prva okrepitev PSG v novi sezoni.

Foto: Epa Wijnaldum

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.