Šport > Nogomet
280 ogledov

PSG pripeljal zvezdniško okrepitev

Wijnaldum Epa
Nizozemski vezist je podpisal pogodbo do leta 2024.

Pariški nogometni klub PSG je sporočil, da je sklenil pogodbo z Nizozemcem Georginiom Wijnaldumom. Ta bo po petih sezonah pri Liverpoolu konec junija postal prost igralec, s Parižani pa se je dogovoril za pogodbo do leta 2024.

Paris Saint-Germain je tako s podpisom pogodbe s 30-letnim vezistom, ki je tudi član reprezentance oranžnih za bližnje evropsko prvenstvo, prehitel Barcelono. Ta je bila prav tako v igri za podpis pogodbe, a se je nazadnje nekdanji član Feyenoorda, PSV Eindhovna, Newcastla in Liverpoola odločil za Pariz.

"Podpis pogodbe s PSG je zame nov izziv. Prihajam v eno najboljših ekip v Evropi, rad bi se dokazal in prispeval svoj delež v tem ambicioznem projektu," je za spletno stran kluba dejal Wijnaldum.

Wijnaldum, ki je v zadnjih petih sezonah z Liverpoolom osvojil ligo prvakov leta 2019 in naslov prvaka v Angliji v lanski sezoni, je prva okrepitev PSG v novi sezoni.

Wijnaldum | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice