Ptički odleteli zaradi Antića in sodnikov

Foto: Reuters Nemanja Vidić in soigralci so od mundiala pričakovali vsaj osmino finala. (Foto:
Srbija je razočarana in ogorčena. Tako kot Slovenci so v sredo končali nastope v Južni Afriki. Za poraz z Avstralijo so po mnenju njihovih medijev krivi igralci, selektor in sodniki.
Oglej si celoten članek

Z 1:2 so Srbi izgubili proti avtsajderju Avstraliji in tako ostali brez uvrstitve v osmino finala, kamor sta se iz skupine D prebili Nemčija in Gana. Srbski mediji so po tekmi neusmiljeni. "Sramota!" so zapisali pri beograjskem časniku Press: "Zadostoval bi nam že remi, a nismo imeli ne znanja ne moči ne poguma, da bi dosegli ta en gol." Pri časniku Danas pa so zapisali: "Kenguruji so orlom pripravili kovčke."

Pri časniku Novosti so krivdo pripisali selektorju Radomirju Antiću: "Popolnoma napačna taktika in napačne menjave so zakuhale ta debakel. Sanje o nadaljevanju so bile nočna mora." Pri najbolj priljubljenem časniku Blic pa so dodali: "Žalostno slovo Srbije od mundiala. To niso orli, temveč ptički." In še: "Poraz proti ne tako močnemu nasprotniku je posledica katastrofalne predstave v drugem polčasu."

A srbski mediji se strinjajo, da niso za vse krivi Antić in igralci: kriv je tudi sodnik: "Nadaljevanja nas je oropal sodnik." Pri Politiki so zapisali: "S prvenstva nas je vrgel sodnik in pomanjkanje športne sreče."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.