Pučko debitiral z golom za Osasuno

Foto: twitter Osasuna
Foto: twitter Osasuna
Matej Pučko je v drugi španski ligi debitiral z zadetkom ob zmagi njegove Osasune na gostovanju pri Llagosteri z 2:0.
Oglej si celoten članek

"V zadnjih tednih se je vse dogajalo z bliskovito hitrostjo. Šele pred desetimi dnevi sem opravil prvi trening z novimi soigralci in odigral eno pripravljalno tekmo proti Zaragozi, včeraj pa sem že dobil priložnost za igro od prve minute v uvodni prvenstveni tekmi nove sezone," je dejal novinec v dresu španskega drugoligaša Osasune Matej Pučko, ki je že ob premieri zatresel mrežo nasprotnikov.

"Priložnost sem odlično izkoristil in ob doseženem zadetku sem se počutil izjemno. S soigralcem sva izmenjala dvojno podajo, nato pa sem zatresel mrežo po diagonalnem strelu," je akcijo iz 54. minute za uvodni zadetek Osasune opisal Pučko, ki se je v Španijo preselil iz Kopra.

"Tako za zmago, kot tudi za moj zadetek, je zaslužna celotna ekipa. Brez pomoči soigralcev mi ne bi uspelo. Uspešno sem začel novo epizodo in po tej tekmi sem še bolj samozavesten. Hvaležen sem tudi mojim bližnjim, ki mi vedno stojijo ob strani in so mi v največjo oporo, sam pa bom tudi na prihodnjih tekmah dal vse od sebe."

Več na goal.com/si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.