Šport > Nogomet
19 ogledov

Pučko debitiral z golom za Osasuno

Matej Pučko twitter Osasuna
Matej Pučko je v drugi španski ligi debitiral z zadetkom ob zmagi njegove Osasune na gostovanju pri Llagosteri z 2:0.

"V zadnjih tednih se je vse dogajalo z bliskovito hitrostjo. Šele pred desetimi dnevi sem opravil prvi trening z novimi soigralci in odigral eno pripravljalno tekmo proti Zaragozi, včeraj pa sem že dobil priložnost za igro od prve minute v uvodni prvenstveni tekmi nove sezone," je dejal novinec v dresu španskega drugoligaša Osasune Matej Pučko, ki je že ob premieri zatresel mrežo nasprotnikov.

"Priložnost sem odlično izkoristil in ob doseženem zadetku sem se počutil izjemno. S soigralcem sva izmenjala dvojno podajo, nato pa sem zatresel mrežo po diagonalnem strelu," je akcijo iz 54. minute za uvodni zadetek Osasune opisal Pučko, ki se je v Španijo preselil iz Kopra.

"Tako za zmago, kot tudi za moj zadetek, je zaslužna celotna ekipa. Brez pomoči soigralcev mi ne bi uspelo. Uspešno sem začel novo epizodo in po tej tekmi sem še bolj samozavesten. Hvaležen sem tudi mojim bližnjim, ki mi vedno stojijo ob strani in so mi v največjo oporo, sam pa bom tudi na prihodnjih tekmah dal vse od sebe."

Več na goal.com/si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.