Šport > Nogomet
26 ogledov

"Prvi vtisi pri Osasuni so odlični"

Matej Pučko FB CA Osasuna
Po štirih letih igranja v rumeno-modrem dresu Luke Koper se je Matej Pučko pred dnevi preselil v Španijo, kjer bo v novi sezoni kot posojeni igralec nastopal za Osasuno.

"Tega, ali so bili v igri za prestop morda tudi drugi klubi, in kdaj je prišlo do prvih kontaktov med Osasuno in Koprom, niti ne vem. To bi morali vprašati mojega agenta, s katerim imava odličen odnos. Zelo sem mu hvalažen za vse, kar je do sedaj naredil zame. Upam, da bo tudi v prihodnosti ponosen name," je iz Pamplone, kjer se je že priključil treningom španskega drugoligaša Osasune, pojasnil Matej Pučko.

"Kopru sem lahko le hvaležen, saj sem že kot najstnik dobil priložnost za igranje na prvoligaških igriščih. Sedaj pa mi je vodstvo kluba omogočilo posojo v Osasuno," je povedal 21-letni Prlek, ki bo iz Bonifike odnesel le lepe spomine: "Bilo je veliko dobrih, pa tudi nekaj slabih trenutkov. Dobre bom ohranil v spominu, iz slabih pa se bom skušal čim več naučiti. Verjamem, da se vsaka stvar zgodi z razlogom, zato na vse skupaj gledam pozitivno."

Krilni napadalec, ki v zadnjem obdobju ni bil zadovoljen s svojim statusom v koprskem klubu, se v Španiji dobro počuti:"Prvi vtisi so odlični. Pamplona je očitno dokaj umirjeno mesto z zelo prijaznimi prebivalci. Hrana je izvrstna. Upam, da se bom hitro vključil v ekipo ter da me bodo novi soigralci hitro sprejeli."

"Gre za novo stopničko v moji karieri in priložnost za dokazovanje na vsakem treningu. Vsako minuto, ki jo bom preživel na igrišču, bom oddelal maksimalno. Upam, da bo minut čim več. O ciljih kluba se še nisem pogovarjal, vsak posameznik pa si zagotovo želi, da bi bilo njegovo moštvo na lestvici uvrščeno čim višje," je pogovor zaključil Pučko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.