Puerta se še bori za življenje

Foto: Žurnal24 Nesrečni Antonio Puerta v bolnišnici diha ob pomoči aparatov.
Antonio Puerta, obrambni igralec španskega prvoligaškega moštva Seville, je še vedno na intenzivni negi, njegovo zdravstveno stanje pa je zelo resno, so v izjavi za javnost zapisali zdravniki lokalne bolnice v Madridu.
Oglej si celoten članek

Dvaindvajsetletni nesrečni nogometaš je na sobotni uvodni tekmi španskega prvenstva z Getafejem, ki ga je andaluzijsko moštvo dobilo s 4 : 1, dvakrat izgubil zavest po srčnem napadu. Potem ko se je v 30. minuti Antonio Puerta po eni izmed akcij zrušil na igrišču, se je začel daviti z jezikom. Soigralcem in medicinskemu osebju ga je uspelo rešiti, nogometaš pa je celo sam odkorakal z igrišča. Toda v slačilnici je doživel še en napad, zdravniki pa so ga oživljali z umetnim dihanjem.

"Zdravstveno stanje Puerte je po 36 urah zelo kritično in je še vedno na intenzivni negi priključen na aparate, ki mu omogočajo dihanje. Edina pozitivna novica je, da se njegovo zdravstveno stanje ni poslabšalo," je bilo v zvezi s Puertom zapisano v izjavi za javnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.