Šport > Nogomet
21 ogledov

Puerta se še bori za življenje

Nesrečni Antonio Puerta v bolnišnici diha ob pomoči aparatov. Žurnal24 main
Antonio Puerta, obrambni igralec španskega prvoligaškega moštva Seville, je še vedno na intenzivni negi, njegovo zdravstveno stanje pa je zelo resno, so v izjavi za javnost zapisali zdravniki lokalne bolnice v Madridu.

Dvaindvajsetletni nesrečni nogometaš je na sobotni uvodni tekmi španskega prvenstva z Getafejem, ki ga je andaluzijsko moštvo dobilo s 4 : 1, dvakrat izgubil zavest po srčnem napadu. Potem ko se je v 30. minuti Antonio Puerta po eni izmed akcij zrušil na igrišču, se je začel daviti z jezikom. Soigralcem in medicinskemu osebju ga je uspelo rešiti, nogometaš pa je celo sam odkorakal z igrišča. Toda v slačilnici je doživel še en napad, zdravniki pa so ga oživljali z umetnim dihanjem.

"Zdravstveno stanje Puerte je po 36 urah zelo kritično in je še vedno na intenzivni negi priključen na aparate, ki mu omogočajo dihanje. Edina pozitivna novica je, da se njegovo zdravstveno stanje ni poslabšalo," je bilo v zvezi s Puertom zapisano v izjavi za javnost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.