Rabona desetletja! Milimetri so nas delili, da bi že januarja videli gol leta

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Mnogi ne marajo nesramno bogatega PSG-a, toda ni ga nogometnega navdušenca, ki si ne bi želel, da bi Francozova mojstrovina končala v golu.
Oglej si celoten članek

Nogometaši PSG-a so v četrtfinalu ligaškega pokala s kar 6:1 zmleli St. Etienne, pri čemer je izjemni Mauro Icardi prispeval kar tri zadetke.

Argentincu sta se pridružila z zadetkom še Neymar in Kylian Mbappe, en zadetek pa so si gosti preko svojega vratarja Jessyja Moulina zabili kar sami. Častni zadetek za St. Etienne je po zapravljeni enajstmetrovki v drugem poizkusu dosegel Yohan Cabaye.

Rivalstvo Mbappe ni mogel verjeti: "Ali Messi to počne namerno?"

Kljub temu da smo videli kar sedem zadetkov, pa se je za najlepšo potezo tekme izkazal zgrešeni strel Embappeja v 77. minuti.

Šlo je za naravnost fenomenalen udarec, tako imenovano "rabono", s katero je mladi Francoz s 17 metrov le za las zgrešil nasprotnikova vrata. Resnična škoda, saj bi zadetek zagotovo kandidiral za gol leta.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.