Racmani edina neporažena ekipa v ligi

Foto: Profimedia anaheim ducks
Hokejisti Anaheim Ducks so po kazenskih strelih strli Detroit Red Wings.
Oglej si celoten članek

Ekipa Anaheim Ducks je v noči na torek v severnoameriški hokejski ligi NHL po kazenskih strelih s 3:2 premagala Detroit Red Wings in tako postala prva ekipa v ligi, ki je po treh odigranih tekmah še neporažena.

Rivali Los Angeles Kings slovenskega asa Anžeta Kopitarja v pacifiški diviziji so si z uspešnim kazenskim strelom Troya Terryja zagotovili najboljši začetek sezone v svoji zgodovini. Dvoboj z rdečimi krili se je sicer končal z 2:2 po rednem delu, potem ko so gostje večino tekme vodili.

Zadetke za goste sta v 12. in 35. minuti dosegla Tyler Bertuzzi in Darren Helm. V 31. minuti je izid na 1:1 sprva poravnal Hampus Lindholm, Jakob Silfverberg pa je domačinom priigral podaljšek z golom v 49. minuti. V podaljšku gledalci niso videli zadetkov, Terry pa je nato bil edini uspešen pri izvajanju kazenskih strelov.

Na preostalih tekmah so Buffalo Sabres doma s 4:2 premagali aktualne podprvake lige Vegas Golden Knights, New York Islanders so gladko, s 4:0, premagali San Jose Sharks, Boston Bruins pa so s 6:3 doma premagali Ottawa Senators.

K zmagi Buffala sta najbolj prispevala Jack Eiffel z dvema zadetkoma in Carter Hutton s 35 obrambami. Pri bostonskih kosmatincih pa je bil s hat-trickom zvezda večera Patrice Bergeron.

Liga NHL, izidi:

Anaheim Ducks - Detroit Redwings 3:2 (po kazenskih strelih)
Buffalo Sabres - Vegas Golden Knights 4:2
New York Islanders - San Jose Sharks 4:0
Boston Bruins - Ottawa Senators 6:3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.