Šport
34 ogledov

Racmani edina neporažena ekipa v ligi

anaheim ducks Profimedias
Hokejisti Anaheim Ducks so po kazenskih strelih strli Detroit Red Wings.

Ekipa Anaheim Ducks je v noči na torek v severnoameriški hokejski ligi NHL po kazenskih strelih s 3:2 premagala Detroit Red Wings in tako postala prva ekipa v ligi, ki je po treh odigranih tekmah še neporažena.

Rivali Los Angeles Kings slovenskega asa Anžeta Kopitarja v pacifiški diviziji so si z uspešnim kazenskim strelom Troya Terryja zagotovili najboljši začetek sezone v svoji zgodovini. Dvoboj z rdečimi krili se je sicer končal z 2:2 po rednem delu, potem ko so gostje večino tekme vodili.

Zadetke za goste sta v 12. in 35. minuti dosegla Tyler Bertuzzi in Darren Helm. V 31. minuti je izid na 1:1 sprva poravnal Hampus Lindholm, Jakob Silfverberg pa je domačinom priigral podaljšek z golom v 49. minuti. V podaljšku gledalci niso videli zadetkov, Terry pa je nato bil edini uspešen pri izvajanju kazenskih strelov.

Na preostalih tekmah so Buffalo Sabres doma s 4:2 premagali aktualne podprvake lige Vegas Golden Knights, New York Islanders so gladko, s 4:0, premagali San Jose Sharks, Boston Bruins pa so s 6:3 doma premagali Ottawa Senators.

K zmagi Buffala sta najbolj prispevala Jack Eiffel z dvema zadetkoma in Carter Hutton s 35 obrambami. Pri bostonskih kosmatincih pa je bil s hat-trickom zvezda večera Patrice Bergeron.

Liga NHL, izidi:

Anaheim Ducks - Detroit Redwings 3:2 (po kazenskih strelih)
Buffalo Sabres - Vegas Golden Knights 4:2
New York Islanders - San Jose Sharks 4:0
Boston Bruins - Ottawa Senators 6:3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice