Radwanska in Kuznjecova v finalu

Foto: Žurnal24 Agnieszka Radwanska (na sliki) se bo za zmago v San Diegu pomerila s Svetlano Ku
Svetlana Kuznjecova in Agnieszka Radwanska se bosta pomerili v finalu teniškega turnirja v San Diegu, medtem ko bosta v Washingtonu med seboj obračunala Marcos Baghdatis in David Nalbandian.
Oglej si celoten članek

Na teniškem turnirju WTA v San Diegu z nagradnim skladom 700.000 dolarjev se bosta v finalu pomerili Rusinja Svetlana Kuznjecova in Poljakinja Agnieszka Radwanska. Rusinja je v polfinalu gladko s 6:4, 6:0 premagala peto nosilko Italijanko Flavio Pennetto, četrta nosilka Radwanska pa je bila boljša od Slovakinje Daniele Hantuchove s 6:4, 6:2.

San Diego, WTA, polfinale:

Svetlana Kuznjecova (Rus) : Flavia Pennetta (Ita/5) 6:4, 6:0
Agnieszka Radwanska (Pol/4) : Daniela Hantuchova (Slk) 6:4, 6:2

V finalu Washingtona Ciprčan in Argentinec
Ciprčan Marcos Baghdatis in Argentinec David Nalbandian bosta zaigrala v finalu teniškega turnirja ATP v Washingtonu z nagradnim skladom 1,4 milijona dolarjev. Osmi nosilec Baghdatis je v polfinalu premagal Belgijca Xavierja Malissa s 6:2, 7:6 (4), Nalbandian pa je bil boljši od četrtopostavljenega Hrvata Marina Čilića s 6:2, 6:2. Za Nalbandiana, ki je šele 117. na lestvici ATP, je uvrstitev v finale prva po letu in pol, v tem času pa se je ubadal predvsem s poškodbami in prestal operacijo kolka.

Washington, ATP, polfinale:

Marcos Baghdatis (Cip/8) : Xavier Malisse (Bel) 6:2, 7:6 (4)
David Nalbandian (Arg) : Marin Čilić (Hrv/4) 6:2, 6:2

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.