Šport
9 ogledov

Radwanska in Kuznjecova v finalu

Agnieszka Radwanska (na sliki) se bo za zmago v San Diegu pomerila s Svetlano Ku Žurnal24 main
Svetlana Kuznjecova in Agnieszka Radwanska se bosta pomerili v finalu teniškega turnirja v San Diegu, medtem ko bosta v Washingtonu med seboj obračunala Marcos Baghdatis in David Nalbandian.

Na teniškem turnirju WTA v San Diegu z nagradnim skladom 700.000 dolarjev se bosta v finalu pomerili Rusinja Svetlana Kuznjecova in Poljakinja Agnieszka Radwanska. Rusinja je v polfinalu gladko s 6:4, 6:0 premagala peto nosilko Italijanko Flavio Pennetto, četrta nosilka Radwanska pa je bila boljša od Slovakinje Daniele Hantuchove s 6:4, 6:2.

San Diego, WTA, polfinale:

Svetlana Kuznjecova (Rus) : Flavia Pennetta (Ita/5) 6:4, 6:0
Agnieszka Radwanska (Pol/4) : Daniela Hantuchova (Slk) 6:4, 6:2

V finalu Washingtona Ciprčan in Argentinec
Ciprčan Marcos Baghdatis in Argentinec David Nalbandian bosta zaigrala v finalu teniškega turnirja ATP v Washingtonu z nagradnim skladom 1,4 milijona dolarjev. Osmi nosilec Baghdatis je v polfinalu premagal Belgijca Xavierja Malissa s 6:2, 7:6 (4), Nalbandian pa je bil boljši od četrtopostavljenega Hrvata Marina Čilića s 6:2, 6:2. Za Nalbandiana, ki je šele 117. na lestvici ATP, je uvrstitev v finale prva po letu in pol, v tem času pa se je ubadal predvsem s poškodbami in prestal operacijo kolka.

Washington, ATP, polfinale:

Marcos Baghdatis (Cip/8) : Xavier Malisse (Bel) 6:2, 7:6 (4)
David Nalbandian (Arg) : Marin Čilić (Hrv/4) 6:2, 6:2

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.