Rafa vodi Real kot bi bil Getafe

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji trener Cadiza David Vidal pravi, da se mora trener madridskega Reala naučiti delati z vrhunskimi igralci.
Oglej si celoten članek

David Vidal meni, da se Rafael Benitez pri vodenju Real Madrida obnaša kot bi bil na čelu Getafeja. Madridski velikan se bo sicer v sredo pomeri z drugoligašem Cadizom v kraljevem pokalu, Benitez pa ima namen odpočiti kopico zvezdnikov, med njimi naj bi bil tudi Cristiano Ronaldo

"Je moj prijatelj in branil bi ga do smrti, a zavedati se mora, da vodi Real Madrid. On misli, da dela pri Getafeju," je za Radio 4G dejal Vidal, ki je trenutno prvi mož na klopi nekdanjega prvoligaša Albaceteja.

"Ljudje pravijo, da je treba organizirati obrambo, napad pa je odvisen od improvizacije. To je laž. Svoje delo mora opravljati na višji ravni, saj vodi najboljše igralce na svetu. Morali bi igrati briljanten nogomet," je še dodal Vidal. Njegov 'prijatelj' se je sicer po porazu z Barcelono z 0:4 znašel pod pritiskom.

Vidal je pokritiziral tudi vodenje Zinedina Zidana pri B ekipi madridskega Reala, za napako pa je označil nakup kolumbijskega zvezdnika Jamesa Rodrigueza. "James se mora zavedati, da je pri realu in da se za svoje mesto moraš boriti. Neumno je bilo, da ga je Real kupil po nekaj golih na svetovnem prvenstvu. Isco je precej boljši nogometaš," je zaključil Vidal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.