Šport
91 ogledov

Rafa vodi Real kot bi bil Getafe

luka modrić rafael benitez EPA
Nekdanji trener Cadiza David Vidal pravi, da se mora trener madridskega Reala naučiti delati z vrhunskimi igralci.

David Vidal meni, da se Rafael Benitez pri vodenju Real Madrida obnaša kot bi bil na čelu Getafeja. Madridski velikan se bo sicer v sredo pomeri z drugoligašem Cadizom v kraljevem pokalu, Benitez pa ima namen odpočiti kopico zvezdnikov, med njimi naj bi bil tudi Cristiano Ronaldo

"Je moj prijatelj in branil bi ga do smrti, a zavedati se mora, da vodi Real Madrid. On misli, da dela pri Getafeju," je za Radio 4G dejal Vidal, ki je trenutno prvi mož na klopi nekdanjega prvoligaša Albaceteja.

"Ljudje pravijo, da je treba organizirati obrambo, napad pa je odvisen od improvizacije. To je laž. Svoje delo mora opravljati na višji ravni, saj vodi najboljše igralce na svetu. Morali bi igrati briljanten nogomet," je še dodal Vidal. Njegov 'prijatelj' se je sicer po porazu z Barcelono z 0:4 znašel pod pritiskom.

Vidal je pokritiziral tudi vodenje Zinedina Zidana pri B ekipi madridskega Reala, za napako pa je označil nakup kolumbijskega zvezdnika Jamesa Rodrigueza. "James se mora zavedati, da je pri realu in da se za svoje mesto moraš boriti. Neumno je bilo, da ga je Real kupil po nekaj golih na svetovnem prvenstvu. Isco je precej boljši nogometaš," je zaključil Vidal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.