Šport > Nogomet
64 ogledov

Ronaldo zahteva odhod Beniteza

cristiano ronaldo EPA
Italijanski časnik Gazzetta dello Sport poroča, da je Cristiano Ronaldo po porazu (0:4) proti Barceloni predsedniku madridskega Reala Florentinu Perezu postavil ultimat. Nezadovoljni Portugalec zahteva odhod trenerja Rafaela Beniteza, sicer bo odšel sam.

Gazzetta dello Sport se sklicuje na svoje vire. Cristiano Ronaldo ni zadovoljen s predstavami galaktikov, predvsem pa igro Reala, ki na drugem mestu za Barcelono - sicer s tekmo manj - zaostaja za šest točk, Rafael Benitez pa je znan kot trener, ki veliko pozornosti posveča obrambni taktiki. Kamenček v mozaik nezadovoljstva so dodali še navijači, ki po porazu s Katalonci "zahtevajo glave", v anketi Marce pa je Ronaldo prejel drugo največje število glasov ob vprašanju, kdo je na el clasicu najbolj razočaral.

Ultimat Ronalda je pokomentiral nekdanji trener Reala Fabio Capello: "Če je to res, je to nedopustno. Noben igralec, tudi če je to Ronaldo, ne more postavljati ultimatov, brez dvoma pa ne v Realu."

Nezadovoljni Ronaldo je že nekaj časa na radarju nekaterih največjih nogometnih klubov v Evropi. Zanj so zanimanje izkazali pri Paris Saint-Germainu, Chelseaju in Manchester Cityju, zadnji se je v vrsto zanj postavil Manchester United, nekdanji klub Portugalca. "Spremljamo vse igralce, ne samo Ronalda. Toda ti igralci so večinoma nedosegljivi. Z Ronaldom pa počakajmo in upajmo. Ni trenerja na svetu, ki ga ne bi maral," je zanimanje rdečih vragov potrdil trener Louis van Gaal.

Komentarjev 1
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 17:00 22.november 2015.

    Tale pederajsek si zgleda dovoli vse,čeprav mu je namenjeno v Realu,da igra za plačo,v ostalo se pa nima pravice vtikat.Za to so zadolženi drugi z malo večjim IQ-jem,kot tale duvator in pederajsek Runaldo.