Šport > Nogomet
29 ogledov

Ronaldo želi zapustiti Real

cristiano ronaldo EPA
Katalonski dnevnik Sport v petkovi izdaji poroča, da naj bi Cristiano Ronaldo razmišljal o odhodu iz Real Madrida.

Španski dnevnik razkriva, da naj bi Crisriano Ronaldo resno razmišljal o prekinitvi pogodbe z Real Madridom, saj je razočaran nad odločitvami predsednika kluba Florentina Péreza.
Portugalski superzvezdnik je nasprotoval odhodu Carla Ancelottija, ki je Real popeljal do jubilejne 10. zmage v Ligi prvakov in poskrbel za epilog večletnega lova za La Décimo.

Ronaldo je dva dni pred uradnim naznanilom, da Ancelotti zapušča Santiago Bernabéuu, kar se je šušljalo že več tednov, trenerju izrazil podporo v objavi na družabnem omrežju Twitter.

''Odličen trener in izjemna oseba. Upam, da bova v naslednji sezoni še sodelovala,'' je zapisal Ronaldo. 48 ur kasneje je Pérez na tiskovni konferenci razkril, da je vodstvo kluba prekinilo pogodbo z italijanskim strategom, ki naj bi ga v Madridu nasledil Rafael Benítez.

Ronaldo naj bi bil nezadovoljen z izbiro novega trenerja, prav tako pa ga moti Pérezova podpora Garethu Balu, ki v letošnji sezoni ni upravičil 100 milijonske investicije.

Sport trdi, da Ronaldov agent Jorge Mendes išče nove ponudbe, v primeru ustrezne odškodnine pa sta tako nogometaš kot agent prepričana, da bo Real moral prodati, čeprav ima Ronaldo pogodbo s klubom sklenjeno do leta 2018. Glavni favorit za dogovor s Portugalcem naj bi bil Paris Saint-Germain.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.