Šport > Nogomet
51 ogledov

Benítez ostaja trener Real Madrida

florentino perez EPA
Rafael Benítez tudi po hudem porazu z 0:4 proti večnim rivalom iz Barcelone ostaja trener španskega nogometnega velikana Real Madrida.

Predsednik kraljevega kluba iz prestolnice Florentino Pérez je danes 55-letnemu španskemu strategu izrekel polno podporo ter je zavrnil zahteve navijačev in igralcev za zamenjavo trenerja.

Španski mediji so po ponižujočem porazu na domačem stadionu proti večnim rivalom iz Barcelone napovedovali prelomno sejo upravnega odbora madridskega Reala, po kateri pa se ni zgodilo prav nič pretresljivega. Benítez kot trener galaktikov še vedno uživa polno podporo predsednika kluba, čeprav so navijači belega baleta po madridski sramoti zahtevali tako Benítezovo kot tudi Pérezovo glavo.

"Rafa še naprej uživa našo polno podporo in zaupanje. Rafa je šele začel svoje delo, zato mu pustite delati, da bo lahko dosegel zastavljene cilje," je po koncu sestanka vodstva kraljevega kluba iz Madrida po poročanju španskih medijev dejal Pérez. 

Benítez je z Realom triletno pogodbo podpisal 3. junija. Pred prihodom v Madrid je vodil Napoli, v karieri pa je bil tudi trener Valencie, Liverpoola, s katerim je osvojil naslov evropskega prvaka, Interja in začasno Chelseaja. Na madridski klopi pa je zamenjal italijanskega trenerja Carla Ancelottija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.