Rafa vs. Nole - sanjski finale v Monte Carlu

Foto: EPA
Foto: EPA
V finalu mastersa v Monte Carlu se bosta pomerila številka ena in dve svetovnega tenisa, Novak Đoković in Rafel Nadal. Španec bo lovil že osmo zaporedno zmago v kneževini.
Oglej si celoten članek

Srb Novak Đoković in Španec Rafael Nadal se bosta pomerila v finalu teniškega mastersa ATP v Monte Carlu z nagradnim skladom 2,43 milijona evrov. Prvi igralec sveta je s 4:6, 6:3 in 6:2 premagal Čeha Tomaša Berdycha, njegov najbližji zasledovalec na moški teniški lestvici pa je s 6:3 in 6:4 ugnal Francoza Gillesa Simona.

Đoković bo v finalu Monte Carla igral drugič v karieri. Nadal bo v finalu omenjenega turnirja nastopil osmič zapored in bo tudi lovil osmo zaporedno zmago na tem turnirju. Leta 2009 pa je za naslov v kneževini premagal prav Đokovića.

Monte Carlo, masters ATP (2,43 milijona evrov), polfinale:

Novak Đoković (Srb/1) : Tomaš Berdych (Češ/6) 4:6, 6:3, 6:2
Rafael Nadal (Špa/2) : Gilles Simon (Fra/9) 6:3, 6:4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.