Raich in Schildova pričakujeta prvega otroka

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Benjamin in Marlies Raich, ki sta se poročila aprila po enajstih letih zveze, pričakujeta prvega otroka.
Oglej si celoten članek

Avstrijska smučarja Benjamin Raich in Marlies Raich, z dekliškim priimkom Schild, bosta čez nekaj mesecev prvič zibala. Novico o nosečnosti je Raichova z oboževalci delila na svojem Facebook računu in dodala še sliko nosečniškega trebuščka.

"Veliko lepega sem smela do doživeti, za kar sem zelo hvaležna. Čutiti ta čudež pa je enkratno," je zapisala Raichova in ob tem dodala, da se z možem že veselita novega poglavja življenja.

Raichova se uvrščata med najbolj uspešne avstrijske smučarje vseh časov. Marlies Raich je leta 2014 s 33. leti in solzami v očeh oznanila konec svoje aktivne smučarske kariere, Benjamin Raich pa je v začetku junija povedal, da si bo za to odločitev še pustil nekaj časa. 

 
xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.