Šport > Zimski športi
91 ogledov

Raich in Schildova pričakujeta prvega otroka

Žurnal24 main
Benjamin in Marlies Raich, ki sta se poročila aprila po enajstih letih zveze, pričakujeta prvega otroka.

Avstrijska smučarja Benjamin Raich in Marlies Raich, z dekliškim priimkom Schild, bosta čez nekaj mesecev prvič zibala. Novico o nosečnosti je Raichova z oboževalci delila na svojem Facebook računu in dodala še sliko nosečniškega trebuščka.

"Veliko lepega sem smela do doživeti, za kar sem zelo hvaležna. Čutiti ta čudež pa je enkratno," je zapisala Raichova in ob tem dodala, da se z možem že veselita novega poglavja življenja.

Raichova se uvrščata med najbolj uspešne avstrijske smučarje vseh časov. Marlies Raich je leta 2014 s 33. leti in solzami v očeh oznanila konec svoje aktivne smučarske kariere, Benjamin Raich pa je v začetku junija povedal, da si bo za to odločitev še pustil nekaj časa. 

 

Ich durfte bisher viel Schönes erleben, wofür ich sehr dankbar bin. Dieses Wunder zu spüren ist jedoch einzigartig...Wir freuen uns auf einen neuen Teil unseres LebensMarlies & Benni

Posted by Schild Marlies on 25. junij 2015
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.