Räikkönen: "Ne obremenjujem se z mediji"

Foto: EPA
Foto: EPA
Kimi Räikkönen je zatrdil, da interes moštva Red Bull za njegove usluge ne bo vplival na predstave v svetovnem prvenstvu.
Oglej si celoten članek

Ker je Sebastian Vettel na VN Velike Britanije ostal brez uvrstitve, je Kimi Räikkönen s petim mestom razliko do Nemca na vrhu lestvice skupne razvrstitve zmanjšal na 34 točk. Lahko bi bil še bližje, če ga povsem ob koncu dirke ne bi prehitela Fernando Alonso in Lewis Hamilton.

V preteklih dneh pa je prav Vettlovo moštvo pokazalo interes za usluge "Letečega Finca", Red Bull se bo namreč po koncu sezone razšel z Markom Webrom. Toda Räikkönen je zagotovil, da ga vse skupaj ne bo motilo pri vožnjah v bolidu Lotusa do konca sezone. Medijska pozornost ga ne bo vrgla iz tira, kot se za hladnokrvnega Skandinavca spodobi.

"Delam svoj posel, vi (novinarji, op. a.) pa opravljate svojega. Ne gre za nič nenavadnega, ne obremenjujem se z medijiskimi ugibanji. Imam dobre ljudi, ki skrbijo za mojo kariero. Do zdaj so vedno posegli po pravi izbiri zame in ne dvomim, da bo tako tudi v bodoče," je dejal Räikkönen, ki tako še zdaleč ni zaprl vrat avstrijski ekipi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.