Šport > Moto športi
24 ogledov

Räikkönen: "Ne obremenjujem se z mediji"

lotus kimi raikkonen EPA
Kimi Räikkönen je zatrdil, da interes moštva Red Bull za njegove usluge ne bo vplival na predstave v svetovnem prvenstvu.

Ker je Sebastian Vettel na VN Velike Britanije ostal brez uvrstitve, je Kimi Räikkönen s petim mestom razliko do Nemca na vrhu lestvice skupne razvrstitve zmanjšal na 34 točk. Lahko bi bil še bližje, če ga povsem ob koncu dirke ne bi prehitela Fernando Alonso in Lewis Hamilton.

V preteklih dneh pa je prav Vettlovo moštvo pokazalo interes za usluge "Letečega Finca", Red Bull se bo namreč po koncu sezone razšel z Markom Webrom. Toda Räikkönen je zagotovil, da ga vse skupaj ne bo motilo pri vožnjah v bolidu Lotusa do konca sezone. Medijska pozornost ga ne bo vrgla iz tira, kot se za hladnokrvnega Skandinavca spodobi.

"Delam svoj posel, vi (novinarji, op. a.) pa opravljate svojega. Ne gre za nič nenavadnega, ne obremenjujem se z medijiskimi ugibanji. Imam dobre ljudi, ki skrbijo za mojo kariero. Do zdaj so vedno posegli po pravi izbiri zame in ne dvomim, da bo tako tudi v bodoče," je dejal Räikkönen, ki tako še zdaleč ni zaprl vrat avstrijski ekipi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.