Rajčević staknil težjo poškodbo

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Aleksander Rajčević, ki si je na sobotni prvenstveni tekmi proti velenjskemu Rudarju poškodoval koleno, bo z igrišč odsoten najmanj tri tedne, morda pa ga čaka celo večmesečno okrevanje.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni reprezentant in branilec vodilne ekipe državnega prvenstva Maribora, Aleksander Rajčević, ki si je na sobotni prvenstveni tekmi proti velenjskemu Rudarju poškodoval koleno, bo z igrišč odsoten najmanj tri tedne, morda pa ga čaka celo večmesečno okrevanje, so sporočili iz mariborskega kluba.

"Ob prvem pregledu kolena je bil test za medialno kolateralno vez, žal, pozitiven. Več bo znano po magnetni resonanci, ki bo v torek, ko ima ekipa v Celju že naslednjo tekmo. Če se izkaže, da bo potrebna operacija, lahko traja proces okrevanja tudi do štiri mesece. Po najbolj optimističnih pričakovanjih pa bomo brez poveljnika obrambne vrste vsaj tri tedne," so zapisali pri Mariboru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.