Šport > Nogomet
16 ogledov

Rajčević staknil težjo poškodbo

Rajčević Defoe Bale Tottenham Maribor Evropska liga Reuters
Aleksander Rajčević, ki si je na sobotni prvenstveni tekmi proti velenjskemu Rudarju poškodoval koleno, bo z igrišč odsoten najmanj tri tedne, morda pa ga čaka celo večmesečno okrevanje.

Slovenski nogometni reprezentant in branilec vodilne ekipe državnega prvenstva Maribora, Aleksander Rajčević, ki si je na sobotni prvenstveni tekmi proti velenjskemu Rudarju poškodoval koleno, bo z igrišč odsoten najmanj tri tedne, morda pa ga čaka celo večmesečno okrevanje, so sporočili iz mariborskega kluba.

"Ob prvem pregledu kolena je bil test za medialno kolateralno vez, žal, pozitiven. Več bo znano po magnetni resonanci, ki bo v torek, ko ima ekipa v Celju že naslednjo tekmo. Če se izkaže, da bo potrebna operacija, lahko traja proces okrevanja tudi do štiri mesece. Po najbolj optimističnih pričakovanjih pa bomo brez poveljnika obrambne vrste vsaj tri tedne," so zapisali pri Mariboru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.