Šport > Nogomet
50 ogledov

Pavlin "zaradi razdalje" zapustil Maribor

zlatko zahovič miran pavlin ljudski vrt Maribor Borut Cvetko/Mediaspeed.net
Iz tabora slovenskih državnih prvakov so sporočili, da po dveh letih sodelovanja prekinjajo pogodbo z nekdanjim reprezentantom Miranom Pavlinom. Po besedah direktorja vijoličastih Bojana Bana je preveliko oviro predstavljalo 129 kilometrov razdalje med Ljubljano in Mariborom.

"Ekipa kljub novemu poslabšanju vremena nemoteno vadi, se pripravlja na nadaljevanje prvenstva, vmes pa je prišlo do ene spremembe v organizacijskem ustroju kluba. S sporazumnim dogovorom Miran Pavlin ne bo več sodeloval z NK Maribor," so v ponedeljek sporočili na uradni strani NK Maribor (www.nkmaribor.com).

"Miran je svoje delo opravljal dobro, odgovorno. Bili smo zadovoljni z njegovim prispevkom, skupaj smo veliko naredili. Toda vmes je razdalja postala prevelika ovira, bil je razpet med Ljubljano in Mariborom, tako da smo se skupaj odločili, da nadaljujemo vsak po svoji poti brez podaljšanja pogodbe. Miranu želimo veliko sreče pri prihodnjih izzivih, v Ljudskem vrtu pa bo vedno dobrodošel gost," pa se je glasil komentar direktorja kluba Bojana Bana.

Miran Pavlin, nekdanji reprezentant in član Olimpije, Dynama Dresdna, Freiburga, Porta, Luke Kopra in številnih ostalih klubov, se je skupaj z Amirjem Karićem pred dobrima dvema letoma povsem neopazno pridružil slovenskim prvakom, potem ko je v Kopru zaključil svojo nogometno in fukncionarsko pot, ki so jo na Obali kronali tudi s prvim naslovom prvaka.

Njegovo funkcijo so v vijoličastem taboru definirali kot "pomoč športnemu delu kluba", na tem mestu pa je Gorenjec ostal do ponedeljka, ko so iz Maribora sporočili, da se z nekdanjim vezistom razhajajo, čeprav naj bi do razhoda prišlo že prej.

Komentarjev 1
  • vico 17:49 25.marec 2013.

    sej prou naj raje dela kej bl koristnga kot....