''Raje poglej, kaj lojalnost sploh pomeni''

Foto: EPA
Foto: EPA
Urugvajski napadalec Edinson Cavani se je postavil v bran Luisu Suárezu in zadal udarec trenerju Liverpoola Brendanu Rodgersu.
Oglej si celoten članek

Napadalec Paris Saint-Germain Edinson Cavani dobro ve, kako je, če si izpostavljen medijskemu linču kluba, ki bi ga rad čim hitreje zapustil.

Urugvajec, ki se je v poletnem prestopnem roku iz Napolija preselil v PSG, je tudi sam postal žrtev predsednika italijanskega prvoligaša Aurelia De Laurentiisa, ki ga je obtožil, da se žene samo za denarjem.

Vedel za domnevno klavzulo

Cavani se je postavil v bran Luisu Suárezu, ki ga vodilni možje Liverpoola zadržujejo na Anfieldu, in Brendana Rodgersa pozval, naj si odpre slovar. ''Trener Liverpoola lahko govori o lojalnosti in pomanjkanju spoštovanja, a morda bi moral sam pogledati, kaj lojalnost sploh pomeni,'' je povedal Cavani, ki je naveličan obtožb na račun svojega reprezentančnega kolega.

''Luis je imel priložnost, da odide k Juventusu, ki je postal italijanski prvak, vendar se je odločil za Liverpool. Temu lahko rečeš lojalnost. Vedel sem za njegov dogovor z Liverpoolom in mislil, da bo zapustil klub, če se ne bodo uvrstili v Ligo prvakov,'' je zaključil Cavani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.