Rajgelj odhaja, prihaja Subotić

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Na današnji seji upravnega odbora našega najuspešnejšega košarkarskega kluba Uniona Olimpije so z direktorskega mesta razrešili Janeza Rajglja. Na njegovo mesto so imenovali nekdanjega selektorja Slovenije Slobodana Subotića.
Oglej si celoten članek

Košarkarski klub Union Olimpija je na današnji seji upravnega odbora z direktorskega mesta kluba razrešil Janeza Rajglja. Kot so sporočili iz kluba, bo na njegovem mestu odslej Slobodan Subotić, ki bo začel delati že v torek.

Iz kluba so še sporočili, da je danes zasedal upravni odbor kluba, ki je obravnaval poročilo direktorja Rajglja, ob koncu pa mu je sklenil odvzeti pooblastila. Naloge in pooblastila Rajglja bo v torek prevzel Slobodan Subotić, ki se bo v tej vlogi predstavil že na torkovi novinarski konferenci v dvorani Stožice.

Rajgelj je bil na direktorskem mestu v klubu od julija 2010, pred tem pa tudi že v letih 2007 in 2008.

Subotić se je po koncu igralske kariere leta 1993 posvetil trenerskemu delu, deloval je predvsem v Grčiji, kjer je vodil vse atenske in solunske klube. V Olympiacosu je nekaj časa opravljal tudi funkcijo direktorja kluba. V zadnjem obdobju je deloval v italijanski in hrvaški ligi, pečat pa je pustil tudi v slovenski reprezentanci, ki jo je vodil med letoma 2001 in 2003.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:49 7. Maj 2012.

    BRAVO... Rajgelj je začel sanacijo - že drugič. Očitno pa je tako kot prvič, dregnil tja kamor ne bi smel. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.