Šport > Košarka
36 ogledov

Rajgelj odhaja, prihaja Subotić

Janez Rajgelj Saša Despot
Na današnji seji upravnega odbora našega najuspešnejšega košarkarskega kluba Uniona Olimpije so z direktorskega mesta razrešili Janeza Rajglja. Na njegovo mesto so imenovali nekdanjega selektorja Slovenije Slobodana Subotića.

Košarkarski klub Union Olimpija je na današnji seji upravnega odbora z direktorskega mesta kluba razrešil Janeza Rajglja. Kot so sporočili iz kluba, bo na njegovem mestu odslej Slobodan Subotić, ki bo začel delati že v torek.

Iz kluba so še sporočili, da je danes zasedal upravni odbor kluba, ki je obravnaval poročilo direktorja Rajglja, ob koncu pa mu je sklenil odvzeti pooblastila. Naloge in pooblastila Rajglja bo v torek prevzel Slobodan Subotić, ki se bo v tej vlogi predstavil že na torkovi novinarski konferenci v dvorani Stožice.

Rajgelj je bil na direktorskem mestu v klubu od julija 2010, pred tem pa tudi že v letih 2007 in 2008.

Subotić se je po koncu igralske kariere leta 1993 posvetil trenerskemu delu, deloval je predvsem v Grčiji, kjer je vodil vse atenske in solunske klube. V Olympiacosu je nekaj časa opravljal tudi funkcijo direktorja kluba. V zadnjem obdobju je deloval v italijanski in hrvaški ligi, pečat pa je pustil tudi v slovenski reprezentanci, ki jo je vodil med letoma 2001 in 2003.

Komentarjev 1
  • KOJAK 17:49 07.maj 2012.

    BRAVO... Rajgelj je začel sanacijo - že drugič. Očitno pa je tako kot prvič, dregnil tja kamor ne bi smel. Sponzorstva so super za pranje denarja.