Rakitić ni pobegnil s Hrvaške

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hrvaški reprezentant Ivan Rakitić se po incidentu na otoku Ugljan ni pustil odgnati z morja, temveč počitnice nadaljuje v naselju Petrčane.
Oglej si celoten članek

Hvaški huligani so v petek z otoka Ugljan pregnali zvezdnika Barcelone Ivana Rakitića, ki po izpadu kockastih z evropskega prvenstva v nogometu počitnikuje v Dalmaciji. Nenzani storilci naj bi s kamenjem napadli Rakitićevo hišo in ga z družino pregnali z otoka.

Toda Rakitić se počitnicam ni bil pripravljen kar tako odpovedati, zato si je poiskal nov, mirnejši kotiček, kjer lahko uživa s svojo družino. Hrvaški reprezentant se po novem nahaja v naselju Petrčane, od koder se je že oglasil z objavo na družabnih omrežjih. ''Uživam v počitnicah s svojo družino. Nihče nam ne more izbrisati nasmeha,'' je fotografiji pripisal nogometaš.

O podrobnostih napada na Ugljanu je spregovoril Rakitićev prijatelji Marko Bralić - Keto. ''Res je, da je nekdo vrgel kamen in razbil steklo vile, v kateri so počitnikovali Ivan in njegova družina. Ni res, da je Ivan pobegnil in da se nikoli več ne namerava vrniti na Hrvaško. Ivan z družino nadaljuje letovanje v Dalmaciji,'' je povedal Bralić.

''Kar je bilo, je bilo, ni potrebno delati drame. Družina Rakitić bo po načrtu nadaljevala letovanje v Dalmaciji. Nekaj dni bodo preživeli v Splitu, kjer Ivan preživi večji del časa, kada je na Hrvaškem,'' je dodal Bralić in zatrdil, da Rakitić v preteklosti nikoli ni imel težav s člani navijaške skupine Torcida.

''Tukaj se počuti kot doma. Kadar ima na zboru reprezentance prost dan, se vedno iz Zagreba pripelje v Split. Tukaj je zelo priljubljen in ne verjamem, da ima zgodba povezavo z navijači in njihovim bojem s HNS,'' je pristavil Bralić.

Napad na Rakitićevo vilo po mnenju nogometaševega ožjega kroga ni bil načrtovan s strani hrvaških huliganov, temveč naj bi šlo za naključni incident. Do podobnega zaključka je prišla tudi policija v Zadru. Preiskava še poteka.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.