Šport > Nogomet
48 ogledov

Rakitić ni pobegnil s Hrvaške

ivan rakitić Instagram
Hrvaški reprezentant Ivan Rakitić se po incidentu na otoku Ugljan ni pustil odgnati z morja, temveč počitnice nadaljuje v naselju Petrčane.

Hvaški huligani so v petek z otoka Ugljan pregnali zvezdnika Barcelone Ivana Rakitića, ki po izpadu kockastih z evropskega prvenstva v nogometu počitnikuje v Dalmaciji. Nenzani storilci naj bi s kamenjem napadli Rakitićevo hišo in ga z družino pregnali z otoka.

Toda Rakitić se počitnicam ni bil pripravljen kar tako odpovedati, zato si je poiskal nov, mirnejši kotiček, kjer lahko uživa s svojo družino. Hrvaški reprezentant se po novem nahaja v naselju Petrčane, od koder se je že oglasil z objavo na družabnih omrežjih. ''Uživam v počitnicah s svojo družino. Nihče nam ne more izbrisati nasmeha,'' je fotografiji pripisal nogometaš.

O podrobnostih napada na Ugljanu je spregovoril Rakitićev prijatelji Marko Bralić - Keto. ''Res je, da je nekdo vrgel kamen in razbil steklo vile, v kateri so počitnikovali Ivan in njegova družina. Ni res, da je Ivan pobegnil in da se nikoli več ne namerava vrniti na Hrvaško. Ivan z družino nadaljuje letovanje v Dalmaciji,'' je povedal Bralić.

''Kar je bilo, je bilo, ni potrebno delati drame. Družina Rakitić bo po načrtu nadaljevala letovanje v Dalmaciji. Nekaj dni bodo preživeli v Splitu, kjer Ivan preživi večji del časa, kada je na Hrvaškem,'' je dodal Bralić in zatrdil, da Rakitić v preteklosti nikoli ni imel težav s člani navijaške skupine Torcida.

''Tukaj se počuti kot doma. Kadar ima na zboru reprezentance prost dan, se vedno iz Zagreba pripelje v Split. Tukaj je zelo priljubljen in ne verjamem, da ima zgodba povezavo z navijači in njihovim bojem s HNS,'' je pristavil Bralić.

Napad na Rakitićevo vilo po mnenju nogometaševega ožjega kroga ni bil načrtovan s strani hrvaških huliganov, temveč naj bi šlo za naključni incident. Do podobnega zaključka je prišla tudi policija v Zadru. Preiskava še poteka.

 

Difrutando en familia#lafamiliaunidajamasseravencida

A photo posted by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on Jul 2, 2016 at 10:57am PDT

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.