Ramos na črni listi Mourinha

Foto: EPA
Foto: EPA
Real Madrid v nedeljo čaka tekma z Rayo Vallecano, obračun pa bo za španske prvake izrednega pomena. Po dveh porazih, zmagi in remiju varovanci Joseja Mourinha preprosto morajo zmagati, če želijo vsaj približno obdržati stik z Barcelono.
Oglej si celoten članek

Madridski Real se prvič v letošnji sezoni nahaja pred tekmo, ki jo za vsako ceno mora dobiti. Po neprepričljivem začetku v španski La Ligi se Madridčani nahajajo šele na dvanajstem mestu lestvice, medtem ko so njihovi največji tekmeci iz Barcelone na vrhu s popolnim izkupičkom. Mourinho pospešeno išče taktične rešitve za Rayo Vallecano, v njegovih načrtih pa kot vse kaže še vedno ni Sergia Ramosa.

Foto: EPA jose mourinho real madrid trening Trener belega baleta se je pred časom pritoževal, da ima na voljo premalo časa za delo s svojimi varovanci, na treningu pa je največ pozornosti posvečal napadalni igri. Na eni strani so napadali Alonso, Arbeloa in Di Maria, na drugi Ronaldo in Marcelo, v konici pa je sameval Higuain. V zadnji vrsti sta igrala Varane in Pepe, medtem ko Ramos ni prišel na svoj račun. Nogometaši Reala so prav tako trenirali igro s tremi branilci, s tem pa so simulirali pristop, ki ga pričakujejo od Raya Vallecana. V ozadju so igrali Albiol, Pepe in Varane, o Ramosu pa ponovno ne duha ne sluha. Očitno se napete strasti med španskim nogometašem in portugalskim strategom še niso pomirile.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.