Šport > Nogomet
27 ogledov

Ramos na črni listi Mourinha

sergio ramos lionel messi EPA
Real Madrid v nedeljo čaka tekma z Rayo Vallecano, obračun pa bo za španske prvake izrednega pomena. Po dveh porazih, zmagi in remiju varovanci Joseja Mourinha preprosto morajo zmagati, če želijo vsaj približno obdržati stik z Barcelono.

Madridski Real se prvič v letošnji sezoni nahaja pred tekmo, ki jo za vsako ceno mora dobiti. Po neprepričljivem začetku v španski La Ligi se Madridčani nahajajo šele na dvanajstem mestu lestvice, medtem ko so njihovi največji tekmeci iz Barcelone na vrhu s popolnim izkupičkom. Mourinho pospešeno išče taktične rešitve za Rayo Vallecano, v njegovih načrtih pa kot vse kaže še vedno ni Sergia Ramosa.

jose mourinho real madrid trening | Avtor: EPA EPA
Trener belega baleta se je pred časom pritoževal, da ima na voljo premalo časa za delo s svojimi varovanci, na treningu pa je največ pozornosti posvečal napadalni igri. Na eni strani so napadali Alonso, Arbeloa in Di Maria, na drugi Ronaldo in Marcelo, v konici pa je sameval Higuain. V zadnji vrsti sta igrala Varane in Pepe, medtem ko Ramos ni prišel na svoj račun. Nogometaši Reala so prav tako trenirali igro s tremi branilci, s tem pa so simulirali pristop, ki ga pričakujejo od Raya Vallecana. V ozadju so igrali Albiol, Pepe in Varane, o Ramosu pa ponovno ne duha ne sluha. Očitno se napete strasti med španskim nogometašem in portugalskim strategom še niso pomirile.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.