Šport > Nogomet
27 ogledov

"Sem boljši kot človek in kot nogometaš"

Sergio Ramos novinarska konferenca Žurnal24 main
Branilec madridskega Reala Sergio Ramos je na novinarski konferenci veliko lepih besed namenil svojemu trenerju – Joséju Mourinhu.

"Zaradi Mourinha sem boljši kot človek in kot nogometaš," je pred novinarji zatrdil raznovrstni branilec madridskega Reala Sergio Ramos, ki je na Santiago Bernabeu prišel v rosnih najstniških letih iz domače Seville.

"Od Mourinha se lahko naučiš zelo veliko. Ima ogromno nogometnega znanja, pa tudi na osebni ravni ti njegovi nasveti lahko zelo pomagajo. Biti del njegovega moštva je privilegij. Napredujemo iz treninga v trening in se s pomočjo njegovega vodenja vse bolj spoznavamo med seboj, ob tem pa smo kot ekipa samozavestnejši iz dneva v dan."

"Lansko sezono smo odigrali odlično, letos bo treba pokazati še več. Moramo ubraniti naslov v La Ligi, treba je spet začeti znova, biti moramo ponižni in pripravljeni na boj. Za nove izzive pri Madridu si težko predstavljam boljšega človeka kot Mourinha, ki to ekipo pozna do podrobnosti in lahko iz vsakega posameznika iztisne maksimum," je zaključil dolgoletni član belega baleta.

Raul Albiol podaljšal do 2017

Španski branilec Raul Albiol je podaljšal pogodbo s španskim prvakom do konca sezone 2016/17. Šestindvajsetletnik je v klub iz španske prestolnice prestopil leta 2009 iz Valencie, za špansko reprezentanco, s katero je dvakrat slavil na evropskem prvenstvu in enkrat na svetovnem prvenstvu, pa je zbral 34 nastopov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.