Šport > Nogomet
11 ogledov

Real in Mourinho ponovno v akciji

Casillas Real Madrid Mallorca naslov prvaka pokal Santiago Bernabeu slavje EPA
Real Madrid, lanskoletni zmagovalec španske lige, je ponovno v akciji. Včeraj se je namreč začel uradni trening za novo sezono, na katerem pa so manjkali mnogi portugalski in argentinski nogometaši. Prav tako je bilo odsotnih kar nekaj udeležencev evropskega prvenstva.

jose mourinho | Avtor: Reuters Reuters
Real Madrid je ponovno na delu. Prvaki La Lige v sezoni 2011/2012 so začeli z uradnim treningom pred novo sezono. Po navodilih Joseja Mourinha so se nogometaši kraljevega Reala včeraj ob deseti uri zbrali v Valdebebasu. Manjkalo je 11 udeležencev evropskega prvenstva – Benzema, Ronaldo, Pepe, Coentrao, Khedira, Özil, Casillas, Arbeloa, Albiol, Sergio Ramos in Xabi Alonso –, na treningu pa ni bilo niti Marcela, ki se z brazilsko reprezentanco pripravlja na olimpijske igre v Londonu.

Mourinho je nekaj več prostega časa namenil tudi Ricardu Carvalhiju, ki mora premisliti o svoji prihodnosti. Vsi igralci so pred uradnim začetkom opravili zdravniški pregled. Trenirali so Adan, Jesus, Varane, Lass, Sahin, Gago, Ganero, Kaka, Di Maria, Callejon, Higuain in Morata, pridružili pa so se jim tudi nekateri igralci Realove B ekipe. Pred začetkom sezone bodo nogometaši iz Madrida trenirali dvakrat na dan, zato se bodo igralci poleg jutranjega morali udeležiti tudi popoldanskega treninga.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.