Šport > Nogomet
30 ogledov

Mourinho: ''Španija ni Barcelona''

Mourinho Real Madrid Mallorca Liga BBVA Španija španska liga prvenstvo Valdebeba EPA
Jose Mourinho je svoj čas v Maleziji izkoristil za nekaj pozitivnih besed na račun igralcev Real Madrida. Portugalec je tudi odgovoril vsem, ki verjamejo, da španska igra izvira samo iz krogov Barcelone.

Jose Mourinho je pohvalil vlogo, ki jo v španski reprezentanci pod taktirko Vicenta del Bosqueja opravljajo nogometaši Real Madrida. ''Ljudje govorijo o Španiji in Barceloni, toda v ekipi je pet igralcev in Madrida. Ne vem, zakaj ljudje zamenjujejo oba pojma. Španija ni Barcelona,'' je jezno povedal Mourinho.

V svojih komentarjih pa je še enkrat poudaril, da je katalonske dominance konec. ''Barcelona je bila prvak Španije. Ponavljam, BILA, ker to ni več,'' je povedal Portugalec. Po njegovem mnenju pa so varovanci del Bosqueja zagotovo eni izmed favoritov za končno zmago na letošnjem Euru. ''Španija je svetovni prvak in nobenega dvoma ni o tem. So ena najboljših ekip v tem tekmovanju. Če bo vse potekalo normalno, bodo šli daleč,'' je zaključil Mourinho.

Trener Real Madrida je obiskal Malezijo, kjer je bil s strani premiera Datuka Seri Najib Razaka povabljen v predsedniško palačo. To je bila zadnja destinacija na njegovi azijski turneji, kjer je potoval kot ambasador Real Madrida in se udeleževal različnih dobrodelnih prireditev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.