Šport > Nogomet
13 ogledov

Mourinho mi je grozil, da me bo ubil

José Mourinho Reuters
José Mourinho velja za trenerja, ki vedno pove, kar mu leži na duši. Da je res tako, je občutila tudi navijačica Barcelone, Ana, ki je trenerju Reala v šali dejala: "Naprej, Barcelona".

Strateg Real Madrida, José Mourinho, za kakšen škandal poskrbi tudi med dopustom. Ko se je sloviti Portugalec pred kratkim vračal z dopusta v Miamiju, mu je pred vstopom na letalo za Lizbono navijačica Barcelone, ki sliši na ime Ana, v šali dejala: "Naprej, Barcelona". Kot pišejo španski mediji, Mourinho ni slišal goreče navijačice najhujših rivalov Reala, temveč mu je njene besede prenesla njegova žena. "Gospa je zagotovo pripomogla k zapletu, saj je vse povedala Mourinhu," je Ana, ki se je iz Miamija s svojim možem vračala z medenih tednov, dejala za enega od španskih časnikov. Po prihodu v Lizbono pa se je začel šov, ki ga lahko pripravi le eden od najboljših trenerjev na svetu. "Mourinho nas je že čakal in takoj začel s kletvicami in grožnjami," je še dodala Ana, ki si bo Mourinha odlično zapomnila.

"Mourinho je kričal in mi govoril grde stvari, da sem j****a svinja. Bil je le meter stran od mene. Rekel mi je, da bi me ubil, če bi bila moški," je bila Ana šokirana nad vedenjem portugalskega strokovnjaka, ki se mu očitno ni dobro zameriti. Besedni prepir bi menda lahko prerasel v še kaj resnejšega, če ne bi Ane pred žalitvami želel zaščititi njen soprog Xavier. "Ti bodi tiho, idiot," je Mourinho hitro opravil tudi s Xavierjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.