Šport > Nogomet
18 ogledov

Zeman: "Mourinho je povprečen trener"

jose mourinho Reuters
Trener Rome Zdenek Zeman je izkoristil še eno priložnost, da pove nekaj kritičnih besed na račun Joséja Mourinha. Čeh na klopi italijanskega prvoligaša je Portugalca označil za povsem povprečnega trenerja.

Zdenek Zeman je v karieri zamenjal veliko število klubov, saj jih je vodil kar sedemnajst. Osvojil je tri lovorike – dvakrat je bil prvak Serie B, enkrat pa je osvojil četrto italijansko ligo.

"José Mourinho je povprečen trener. Imel je srečo, da je vedno vodil velike klube. Trofeje, ki jih je osvojil, niso njegova zasluga. Samo poglejte njegovo filozofijo. Tekmecem želi preprečiti, da bi igrali nogomet. To je edina taktika," je povedal Zeman.

Portugalski strateg pa mu ni ostal dolžan. "Zdenek kdo? Pojma nimam, kdo je to. Verjetno ni vodil nobenega kluba iz Serie A, ko sem bil jaz v Italiji. Zagotovo bi se spoznala. Zdaj sem na odmoru in imam dovolj časa, da ga poiščem na Googlu," je povedal Mourinho.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.