Šport > Nogomet
21 ogledov

Real obupal nad Modrićem?

modrić hrvaška reprezentanca EPA
Portugalski časnik A Bola piše, da se je madridski Real dokončno vdal v bitki za Luko Modrića in se zdaj zapičil v zvezdnika Benfice, Axela Witsela.

Zdi se, da bo Luka Modrić znova ostal praznih rok. Potem ko se je po koncu sezone pri Tottenhamu (znova) oglasilo kar nekaj snubcev (najbolj resni so bili pri Realu), se je predsednik Daniel Levy še enkrat več izkazal za zelo trdega pogajalca. Za hrvaškega reprezentanta je zahteval (previsokih) 45 milijonov evrov in bo na koncu ostal praznih rok. V ekipi bo imel nezadovoljnega igralca, ki si želi drugam, ob tem pa se ne bo izboljšalo niti klubsko stanje na tekočem računu.

Seveda lahko zgodba že v naslednjih dneh ali celo urah prinese nov preobrat, a če gre verjeti pisanju portugalskega A Bola, je Real že dvignil roke od Modrića in izbral novo tarčo. Galaktiki naj bi si po novem v ekipi želeli 23-letnega Belgija Axela Witsela iz Benfice, ki je veliko cenejši od Modrića. Vodilni možje Reala so se o kvaliteti nadarjenega nogometaša prepričali na nedavnem prijateljskem obračunu med Realom in Benfico, ko je bil ravno Witsel eden najboljših nogometašev na igrišču ob zmagi Portugalcev s 5:2.

A Bola piše, da naj bi bila Benfica Witsela pripravljena spustiti za nekaj manj kot 35 milijonov evrov, kar je deset manj od tistega kar zahteva Tottenham za Modrića.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.