Šport > Nogomet
33 ogledov

Mourinho se je maščeval Ramosu

Sergio Ramos Žurnal24 main
Na tekmi Lige prvakov med Realom in Manchester Cityjem v postavi Madridčanov ni bilo Sergia Ramosa. Razlog? Odgovarjanje na ostre besede Joseja Mourinha.

sergio ramos | Avtor: EPA EPA
Sergio Ramos ni bil pretirano zadovoljen, ko ga je Jose Mourinho ''pozabil'' uvrstiti na seznam začetne enajsterice proti Manchester Cityju. Ramos naj bi trenejra ujezil, ker je javno izrazil začudenje nad izjavami, ki jih je Mou ekipi namenil po nepričakovanem porazu proti Sevilli. ''Nekaj glav je pri nogometu. Med premorom sem zamenjal dve, rad bi jih zamenjal sedem. V tem trenutku nimam ekipe,'' je bil jasen Mourinho. ''Čudno, da je trener po štirih tekmah tako oster. Krivda je na vseh, od prvega do zadnjega,'' je odgovoril Ramos.

raphael varane | Avtor: EPA EPA
Njegova izjava pa je tako razjezila Mourinha, da je samo nekaj ur pred začetkom obračuna v začetno postavo namesto Ramosa uvrstil Varaneja. Zanimivo je, da je bil Španec eden izmed štirih nogometašev, ki si po mnenju gorečih navijačev ne zaslužijo kazni za slabe predstave (ostali trije so Casillas, Pepe in Xabi Alonso). Zaradi obljub, da velikih taktičnih sprememb ne bo, je bila poteza Mourinha še toliko bolj presenetljiva.

Ramos je prosti čas izkoristil za svojo družino in bližnje prijatelje, še vedno pa je prepričan, da trenerja ni užalil. Za nameček skoraj polovica bralcev portala As.com verjame, da je Mourinho s spremenjeno začetno postavo napravil napako. Na srečo Portugalca se je vse skupaj končalo s tremi pomembnimi točkami belega baleta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.