Šport > Nogomet
21 ogledov

Ronaldo na sestanku s kapetani Reala

Cristiano Ronaldo Real Madrid trening Valdebebas EPA
Sredin povratek na treninge Real Madrida je Cristiano Ronaldo začinil z novim zapisom na svojem uradnem profilu na Facebooku, kjer je v suhoparni izjavi kljub svoji "žalosti" obljubil popolno predanost klubu. Na omenjenem treningu naj bi razloge za njegovo stanje poskušali odkriti tudi njegovi soigralci.

"Obstajali sta dve možnosti: pustiti, da 'primer Cristiano' teče naprej in dan začeti kot katerega koli drugega, ali prijeti bika za roge in govoriti z njim, da bi končali polemiko. Kapetani Real Madrida so izbrali drugo možnost," na svoji spletni strani piše vedno dobro obveščeni madridski športni dnevnik Marca.

• Ronaldo po povratku: "Osredotočen le na zmage"
Mou iz oči v oči z žalostnim Cristianom

Kapetani Iker Casillas, Sergio Ramos, Marcelo in Gonzalo Higuaín naj bi skušali dati podporo soigralcu, ki sodeč po kontroverzni izjavi po zadnji ligaški tekmi pred nekaj manj kot dvema tednoma preživlja težke trenutke. Kljub vsemu so mu dali jasno vedeti, nadaljujejo pri Marci, da način izražanja nezadovoljstva ni bil sprejemljiv.

"Razumeli so njegovo nezadovoljstvo s pomanjkanjem klubske podpore (v bitki za posamezne nagrade, op. a.), kar je v središču celotne polemike okrog Cristiana. Klub ga je podprl ob vseh žaljivkah in na vseh sovražno nastrojenih stadionih, ki jih je moral preživeti, ne pa v bitki za največje posamezne nagrade, a vse niso bile le besede podpore. Kapetani so mu povedali, da se je zmotil v načinu izražanja nezadovoljstva. Problemi iz hiše ostanejo v hiši," dodaja Marca.

Kaj se je zgodilo na pripravah?

Pri televizijskem programu Punto Pelota so menili, da bo še posebej zanimiv sestanek Ronalda in Marcela, nekdaj dveh velikih prijateljev, ki sta zdaj že nekaj časa povsem na nasprotnih bregovih. Ronalda je namreč razjezila Brazilčeva izjava, da bi si zlato žogo zaslužil (tudi) Casillas, medtem ko se je Marcelu enkrat tudi zareklo, da je najboljši nogometaš tega trenutka Lionel Messi.

Prvega kapetana Casillasa naj bi najbolj zanimalo, kaj se je zgodilo na letošnjih pripravah v Los Angelesu, saj naj bi se mu Ronaldo od takrat naprej zdel "čuden". Madridčane po povratku z reprezentančnih akcij v soboto čaka težko gostovanje pri Sevilli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.