Šport > Nogomet
26 ogledov

Ronaldo se je sestal z Mourinhom

Cristiano Ronaldo in Jose Mourinho sta dobila nagradi časopisa Marca
1/6
EPA
Portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo, ki je časopisne stolpce v zadnjih tednih polnil s svojim negodovanjem, se je sestal s Josejem Mourinhom. Zvezdnik madridskega Reala je na svojem Facebook profilu pomiril zaskrbljene navijače.

Cristiano Ronaldo je pred dnevi šokiral svetovno javnost, ko je oznanil nezadovoljstvo s stanjem v madridskem Realu. Sedemindvajsetletnik se je po opravljenih reprezentančnih obveznostih spet vrnil v Španijo, kjer se je srečal s Josejem Mourinhom. Po poročanju španskih medijev Mou ni bil najbolj zadovoljen s komentarji prvega zvezdnika Reala, vendar se je odločil, da Ronalda ne bo motil med igranjem za reprezentanco. Portugalca sta se sestala pred popoldanskim treningom, Cristiano pa naj bi na ''srečanje'' prispel dve uri prej.

Ronaldo Mourinho Faria Real Madrid Levante Liga BBVA Španija liga prvenstvo | Avtor: EPA EPA
Po poročanju španskega As.com v klubu želijo, da Ronaldo z uradno izjavo pomiri neskončna namigovanja, ki so ga že preselila nazaj v angleško premier ligo. V Madridu niso naklonjeni zvišanju Ronaldove place, a nogometaš je že pred časom zatrdil, da razlog za njegovo nezadovoljstvo ni finančne narave. Kljub temu bi si napadalec zagotovo želel povišice, saj se na lestvici najbolje plačanih nogometašev trenutno nahaja šele na šestem mestu. Pred njim so Eto'o (20 milijonov evrov), Ibrahimović (14.5), Rooney (12.3), Drogba (12) in Messi (10.5).

Pred nekaj meseci so v Realu razmišljali o dvigu plače svojemu prvemu zvezdniku, toda po neuspelem prestopu Bazilca Kakaja so pogovori hitro potihnili. Po najnovejših podatkih naj bi bila episoda ''žalosten'' končana v naslednjih 24 do 48 urah. Nekaj optimizma je izrazil Ronaldo sam, ki je na Facebook profilu zapisal: ''Rad bi še enkrat potrdil, brez razmišljanja o pogodbi, da sem osredotočen samo na zmago vsake tekme in osvajanje pokalov v družbi svojih soigralcev ter gorečih navijačev Madrida.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.