Šport > Nogomet
20 ogledov

Ronaldu 6 milijonov več?

Cristiano Ronaldo FameFlynet
Po poročanju španskega časnika AS naj bi Real Madrid Cristianu Ronaldu takoj po njegovem povratku iz reprezentančnih obveznosti ponudil novo, precej donosnejšo pogodbo.

Cristianu Ronaldu, ki je nogometno javnost nedavno razburkal s tem, ko je po prvenstveni tekmi z Granado medijem sporočil, da se v madridskem Realu ne počuti dobro in da je "žalosten", od tedaj pa ni več spregovoril o tej temi, se bo po pisanju časnika AS po povratku v Madrid lahko veselil nove pogodbe. Ta naj bi mu letno navrgla kar šest milijonov evrov več, namesto sedanjih desetih, naj bi jih prejemal šestnajst.

Če bi se napovedi uresničile, bi Portugalec postal drugi najbolje plačani nogometaš, za Kameruncem Samuelom Eto'ojem, ki v ruskem Anžiju letno prejema dvajset milijonov evrov. Cristiano je sicer pred dnevi na svojem Facebook profilu zatrdil, da njegova "žalost" ne izvira iz dejstva, da je trenutno devet nogometašev bolje plačanih kot on.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.