Ramos o Mourinhu le najlepše

Foto: EPA
Foto: EPA
"Mourinho je eden od najboljših trenerjev, s katerim sem sodeloval v svoji karieri. Naučil me je, kako tekmovati in biti boljši. Kdo bo prišel namesto njega? O tem bo odločil predsednik kluba ..." o odhodu trenerja Joséja Mourinha pravi branilec Reala Sergio Ramos.
Oglej si celoten članek

"Mourunho po koncu sezone odhaja in to je to. Mislim, da ne odhaja zaradi pritiskov, preveč je izkušen, da bi odšel zaradi tega. A se je odločil, da gre. In za to ima dober razlog," je dejal Sergio Ramos, ki je o Portugalcu našel le lepe besede.

"Nas igralce ni nihče vprašal, koga si želimo namesto Mourinha. Če bi nas, bi odgovorili, da nekoga, ki bo v nas, nogometaše, verjel," je dodal Španec, ki ni želel komentirati prihoda Neymarja v Barcelono: "Tukaj nisem zato, da bi govoril o Neymarju, Falcau ali kateremkoli drugem nogometašu. Oni sami odločajo, za koga bodo podpisali."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.