Šport > Nogomet
12 ogledov

Ramos o Mourinhu le najlepše

sergio ramos atletico real madrid copa del rey finale santiago bernabeu EPA
"Mourinho je eden od najboljših trenerjev, s katerim sem sodeloval v svoji karieri. Naučil me je, kako tekmovati in biti boljši. Kdo bo prišel namesto njega? O tem bo odločil predsednik kluba ..." o odhodu trenerja Joséja Mourinha pravi branilec Reala Sergio Ramos.

"Mourunho po koncu sezone odhaja in to je to. Mislim, da ne odhaja zaradi pritiskov, preveč je izkušen, da bi odšel zaradi tega. A se je odločil, da gre. In za to ima dober razlog," je dejal Sergio Ramos, ki je o Portugalcu našel le lepe besede.

"Nas igralce ni nihče vprašal, koga si želimo namesto Mourinha. Če bi nas, bi odgovorili, da nekoga, ki bo v nas, nogometaše, verjel," je dodal Španec, ki ni želel komentirati prihoda Neymarja v Barcelono: "Tukaj nisem zato, da bi govoril o Neymarju, Falcau ali kateremkoli drugem nogometašu. Oni sami odločajo, za koga bodo podpisali."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.