Ramos o obtožbah o namerni poškodbi Salaha

Foto: Epa ramos salah
Branilec Reala odgovoril na očitke.
Oglej si celoten članek

Na finalni tekmi lige prvakov se je pri izidu 0:0 poškodoval glavni adut Liverpoola Mohamed Salah. Ta je utrpel poškodbo rame ob posredovanju Sergia Ramosa, mnogi pa so v španskega branilca uprli prst in ga obtožili, da je namerno poškodoval tekmeca. Egipčan je v solzah zapustil zelenico, njegov trener Jürgen Klopp pa je dogodek označil za odločilni moment tekme.

"Seveda je to preobrnilo potek tekme. Zavedam se, da če to rečeš po porazu, se zdi, da ne znaš športno izgubljati. A to je bil res grob prekršek Ramosa. To ni bil nogomet, to je bila rokoborba. Fantje so razumljivo doživeli šok," je po tekmi menil Klopp.

Hude obtožbe Besni navijači linčali Ramosa: "Vedel je, kaj počne. Sramota!"

Zdaj se je oglasil še Ramos, ki je po zmagi s 3:1 sicer dvignil pokal. "Včasih nogomet pokaže svojo dobro stran, včasih slabo. Predvsem pa smo vsi kolegi profesionalci. Mohamed Salah, želim ti hitro okrevanje," je na socialnih omrežjih zapisal Španec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 23:13 27. Maj 2018.

    Jasno se vidi,da ga je namerno..f..k Španci...S Salahom bi remizirali,morda zmagali

  • 20:19 27. Maj 2018.

    najbolj antipaticen igralec nasploh

  • 19:29 27. Maj 2018.

    V takih in podobnih primerih namernega hudega poškodovanja, bi bilo potrebno sprejeti, da se to kaznuje s kaznijo penala. Tudi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.