Ramos, Pique in Busquets ne želijo igrati za Španijo

Foto: EPA sergio ramos gerard pique
Španski nogometni zvezdniki so zagrozili, da ne bodo več nosili dres rdeče furije.
Oglej si celoten članek

Španski nogomet se v zadnjem času srečuje s številnimi pretresi, za novega so pokrbeli Sergio Ramos, Sergio Busquets in Gerard Pique, vzrok za napetostmi med njimi in špansko nogometno zvezo pa ni posledica katalonskega plebiscita o neodvisnosti, kot bi morda pričakovali. Omenjena trojica se ne strinja z odstavitvijo direktorice izbrane vrste Marije Jose Claramunt.

Španija se je sicer že uvrstila na svetovno prvenstvo v Rusiji, a bi na njem lahko zaigrala brez treh zvezdnikov, ki grozijo s sklenitvijo reprezentančnih karier, če novi predsednik španske nogometne federacije Juan Luis Larrea ne prekliče zamenjave Claramuntove. "V interesu vseh je, da Maria Jose Claramunt ostane z nami," je po tekmi z Italijo dejal Ramos in pokazal na katero stran so se postavili nogometaši.

Larrea je sicer pod suspenzom zaradi sumov o korupciji, v zadnjem mesecu in pol pa tako niti ni mogel komunicirati z nogometaši, prav tako izbrani vrsti javno ni mogel čestitati za uvrstitev na naslednje svetovno prvenstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.