Šport > Nogomet
513 ogledov

Ramos, Pique in Busquets ne želijo igrati za Španijo

sergio ramos gerard pique EPA
Španski nogometni zvezdniki so zagrozili, da ne bodo več nosili dres rdeče furije.

Španski nogomet se v zadnjem času srečuje s številnimi pretresi, za novega so pokrbeli Sergio Ramos, Sergio Busquets in Gerard Pique, vzrok za napetostmi med njimi in špansko nogometno zvezo pa ni posledica katalonskega plebiscita o neodvisnosti, kot bi morda pričakovali. Omenjena trojica se ne strinja z odstavitvijo direktorice izbrane vrste Marije Jose Claramunt.

Španija se je sicer že uvrstila na svetovno prvenstvo v Rusiji, a bi na njem lahko zaigrala brez treh zvezdnikov, ki grozijo s sklenitvijo reprezentančnih karier, če novi predsednik španske nogometne federacije Juan Luis Larrea ne prekliče zamenjave Claramuntove. "V interesu vseh je, da Maria Jose Claramunt ostane z nami," je po tekmi z Italijo dejal Ramos in pokazal na katero stran so se postavili nogometaši.

Larrea je sicer pod suspenzom zaradi sumov o korupciji, v zadnjem mesecu in pol pa tako niti ni mogel komunicirati z nogometaši, prav tako izbrani vrsti javno ni mogel čestitati za uvrstitev na naslednje svetovno prvenstvo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice