Šport > Nogomet
20046 ogledov

Zato je Shakira zapustila Piquéja

Gerard Pique Shakira
Katalonski branilec preživlja težko obdobje.

V preteklem tednu se je veliko govorilo in pisalo o Gerardu Piquéju. Branilec Barcelone je po nasilnem postopanju policije ob katalonskem referendumu glasno opozarjal na nepravilnosti, s svojimi mnenji je že v preteklosti pogosto buril duhove.

Španski navijači Piquéjevega nastopa za državno reprezentanco niso sprejeli z navdušenjem, pretirano aktivnost na družbenih omrežjih so mu zamerili tudi nekateri soigralci.

pique busquets Neslaven konec? Šport Šok: Katalonec obrnil hrbet Piquéju

Prav v teh dneh pa je v javnost pricurljala še ena neprijetna novica za Katalonca. Njegova dolgoletna partnerica Shakira, s katerima imata sinova Milana in Sasho, se je namreč odločila končati njuno razmerje.

In razlog? Po navedbah španskih medijev je kolumbijska zvezdnica Piquéja zapustila zaradi nogometaševe zasvojenosti z igrami na srečo. Katalonec namreč pogosto igra poker, tuje mu niso tudi druge aktivnosti v kazinojih. Shakira naj bi se bala, da bi oče s slabim zgledom vplival na otroka. 

Komentarjev 1
  • jozicamurn 18:12 10.oktober 2017.

    Zapustila ga je, ker je "katalonska" jokica in noče priznati, da je pač čisto navaden Španec, ki je zaslužil miljone na račun Špancev in se sedaj hoče distancirati od njih. Drek od človeka, ki se meša v politiko, živi pa ...prikaži več kot mali lord zaradi Špancev. Podporo dajem Španiji in v celoti podpiram Španijo ter njeno suverenost brez separatizma.