Epska banana Randolpha, olupek še iščejo

Foto: Epa anthony randolph
Na seznamu najlepših potez preteklega kroga Evrolige se je znašel tudi Anthony Randolph.
Oglej si celoten članek

Real Madrid je v četrtek doživel drugi zaporedni poraz v Evroligi, ko ga je z 90:83 premagal Maccabi Tel Aviv. V dresu madridskega kluba sta znova blestela Luka Dončić, ki je dosegel 19 točk, in Anthony Randolph, ki jih je dodal 13.

Evroliga Dončić in Randolph nista bila dovolj za "ponos Izraela" Fanta, previdno! Dončić in Randolph pokazala novi jekleni zverini

Naturalizirani slovenski košakar je v prvi četrtini poskrbel za blokado, s katero je pristal na osmem mestu najlepših desetih potez šestega kroga Evrolige.

"Tonček" je z 0,75 blokade na tekmo najboljši bloker Real Madrida.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.